logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Podne pločice-savjeti za kupovinu podnih pločica

26/08/2014

Podne pločice vrlo su važan dio interijera. Kada kupujete podne pločice izaberite one kvalitetne, a o samom dizajnu ili boji pločica odlučujete sami.

Pločice su itekako važan dio interijera, i vrlo je važno da izaberemo one koje će se uklapati u ostatak prostora. Kada kupujemo pločice one se razlikuju po kvaliteti, materijalu, veličini, boji i naravno po cijeni, stoga sami odlučujemo o tome koje su nam mogućnosti, što ćemo odabrati i na kraju kupiti.


Podne pločice čvršće su od zidnih i hrapavije površine kako ne bi bile previše skliske ukoliko se postavljaju u kupaonicu.
Ovisno o tome gdje ćete ih postaviti, birate da budu kvalitetne, na primjer ako kupujete pločice za kupaonicu, kuhinju ili hodnik neka budu antiklizne, ako kupujete vanjske podne pločice za terasu neka budu otporne na mraz. Kada kupujete zamolite trgovca da probate stati na njih, tek toliko da vidite kako se ponašaju. Uvijek kada kupujete bilo koji proizvod najbolje je da ga možete isprobati, jer kad već izdvajate toliku svotu novca bilo bi dobro da kupite ono što vam najviše odgovara i što vam se sviđa.


Za frekventna područja kupite kvalitetnu pločicu, ne dozvolite da se nakon godinu ili dvije pohaba ili da bude iskrzana na često prohodnim mjestima.
Najbitnije od svega kada kupujete podnu pločicu je da ona bude kvalitetna, ne preskupa, a dizajn i boju birate u skladu sa ostalim prostorijama i namještajem u kući.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh