logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Poklon za krizmu: što pokloniti za krizmu

26/08/2014

Razmišljate o tome što bi mogli pokloniti za krizmu? Saznajte koji su najbolji pokloni za krizmu i razveselite krizmanika.

Pozvani ste na krizmu i, naravno, razmišljate što da poklonite krizmaniku. Prvo trebate uzeti u obzir njihovu dob. To su djeca koja više nisu samo djeca već lagano postaju tinejdžeri. Osim ako nisu strastveni sakupljači igračaka, one ih u toj dobi sigurno više neće zanimati. Stvari koje kupujete moraju biti prigodne za tinejdžere. Ako niste sigurni što bi im se svidjelo, dajte im novac, ali preporučujemo da im ipak nešto kupite jer djecu u toj dobi još uvijek zanimaju stvari više od samog novca.

Poklonite pravu stvar za krizmu

Najidealniji poklon za krizmu bio bi neki komad nakita, pogotovo za cure. Svidjet će im se i neki dizajnerski sat, sportski sat ili pak sat koji ima funkcije slične kao mobitel. Kad smo već kod mobitela, tu rijetko možete pogriješiti. Mobitel će osvojiti svakog tinejdžera. Ako se prisjetite vremena kad ste vi bili tinejdžeri, vjerojatno ćete se prvo sjetiti da ste bili opsjednuti s glazbom. Tu se ništa nije promijenilo. I današnjim tinejdžerima je glazba na prvom mjestu pa bi idealan poklon za krizmu mogao biti neki mp3 player, mp4 player ili pak iPod. Tinejdžeri danas obožavaju i slikanje pa će im se sigurno svidjeti ako im poklonite fotoaparat ili pak digitalni okvir za slike.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh