logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Poklon za useljenje

20/03/2012

Kada kupujete poklon za useljenje pobrinite se da oni kojima želite najbolje dobiju ono što im zaista treba.

Kada kupujete poklon za useljenje pobrinite se da oni kojima želite najbolje dobiju ono što im zaista treba. Ukoliko ne znate što bi kupili za useljenje evo par ideja koje će sigurno dobro doći u novom domu.

Ukoliko ne znate što kupiti i niste sigurni što bi se najbolje uklopilo u novi dom domaćina, nećete pogriješiti odaberete „koristan“ poklon, pa tako možete odabrati lijepu zdjelu za voće, čajnik ili šalice za čaj. Isto tako dobar izbor je cool otirač ili privjesak za ključeve. Ukoliko mislite izdvojiti malo više novaca dobar izbor je dizajnerski sat ili lampa, odlučite li se za kućanske aparate zasigurno nećete pogriješiti kupite li aparat za kavu. Kupujete li sliku imajte na umu da to može biti riskantan poklon, osim ako točno znate što se onome kome kupujete sviđa.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh