logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Pokloni za dečka

30/05/2014

Pokloni za dečka neka budu maštoviti, izaberite nešto što oni vole i čega će se dugo sjećati.

Iako kupovanje poklona nekima ne predstavlja nikakav problem, nekima pada mrak na oči od same pomisli na to. No želite li ugodno iznenaditi svojeg dečka za rođendan, godišnjicu veze ili Božić, potrudite se odabrati idealan poklon kojeg će se dugo sjećati sa osmjehom na licu.

Za početak je potrebno unaprijed razmišljati i uzeti si dovoljno vremena. Svakako zapisujte tokom godine što si je poželio, tako će vaš problem biti gotovo riješen. Razmislite o tome što vaš dečko želi i što mu je najpotrebnije, a i o tome što ste mu već kupili prije za neku prigodu kako se nebi ponavljali. Također vodite računa o tome da se isti pokloni ne kupuju za iste prigode, pa tako za godišnjicu, valentinovo ili Božić poklon neka bude jeftiniji , ali od srca, dok se za rođendan možete malo više istrošiti.

Ako ste kratko u vezi kupujte poklone koje će samo on moći koristit, a ako je vaša veza duga, odabrati možete nešto u čemu ćete uživati oboje, na primjer karte za koncert njegovog omiljenog izvođača ili romantični izlet za dvoje.
Od materijalnih poklona možete izabrati još i između gadget-a, dadataka za računalo, raznih računalnih igara, odjeće, parfema ili higijenskih potrepština. Ako ste pak maštoviti tip djevojke, izradite mu neku sitnicu koje će se dugo sjećati. Imajte na umu da dečki vole tehnologiju i sve što je u vezi sa njom je dobro došlo, to je odabir kojim sigurno nećete pogriješiti.

Izbor je zaista velik samo je potrebno puno mašte i volje oko izbora poklona.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh