logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Pokloni za goste na vjenčanju i kako uštedjeti na vjenčanju

12/09/2011

Postoje brojni načini kako uštedjeti na vjenčanju, a jedan od njih su i pokloni za goste na vjenčanju…

Postoje brojni načini kako uštedjeti na vjenčanju, a jedan od njih su i pokloni za goste na vjenčanju. Priprema svadbene svečanosti je veliki organizacijski projekt koji zahtijeva i velika financijska sredstva.

U današnje vrijeme kada se gleda uštedjeti gdje god je to moguće, treba obratiti pažnju na neke naočigled sitnice pri pripremi vjenčanja, a na kojima se može uštedjeti puno novca.
Prema tome može se uštedjeti na poklonu za goste, a jedan od najčešćih poklona je zahvalnica. Pokušajte sami izraditi zahvalnice, a za to vam je potrebno samo malo više vremena i truda. Uz zahvalnice sami možete napraviti i pozivnice i time značajno uštedjeti. No, umjesto zahvalnica možete uzvanicima kao zahvalu pokloniti nešto što sami proizvodite, to će biti originalni poklon.

Ušteda na budžetu koji je predviđen za vjenčanje može biti i u samoj organizacije. Stoga si uzmite dosta vremena kako biste sve pomno isplanirali jer na taj način možete značajno uštedjeti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh