logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Pokloni za poslovne partnere

15/05/2012

Trebate pripremiti poklone za poslovne partnere, ali ne znate koji su primjereni pokloni za poslovne partnere.

Trebate pripremiti poklone za poslovne partnere, ali ne znate koji su primjereni pokloni za poslovne partnere. Prilikom odluke o poslovnim poklonima, prije svega provjerite da li postoji nekakav pravilnik u poduzeću o poslovnim poklonima, ako nemate možda imaju vaši poslovni partneri, stoga prilagodite svoje poklone njihovom pravilniku.

Pripazite kakav dojam želite ostaviti, odnosno želite li biti tradicionalni, moderni, inovativni ili originalni. Zatim odlučite koje vrijednosti će pokloni biti, da li će to biti samo simbolični poklon s logom firme ili neki skuplji poklon. Bez obzira radi li se o jeftinijem ili skupljem poklonu, poklon bi trebao biti kvalitetan. Ukoliko ste se odlučiti za simbolični poklon s logom firme najčešći pokloni su kalendari, rokovnici, brand proizvodi ili kvalitetne kemijske olovke. Ukoliko poslovni partneri vole sport osim dresa dobar poklon će biti i sezonske karte za utakmice kluba za koji navijaju ili sezonsku kartu za golf. Isto tako možete pokloniti i sezonske karte za kino, kazalište, koncertne dvorane, ovisno o tipu osobe partnera kojem poklon namijenjen.

Univerzalan poklon može biti i poklon košare koje možete napuniti domaćim specijalitetima karakterističnim za vaše područje. Parfem je vrlo dobar izbor, posebice za žene, ukoliko se odlučite za ovaj poklon važno je da odaberete nova izdanja parfema i naravno da su dobre kvalitete.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh