logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Poslovni razgovor preko telefona

29/03/2013

Poslovni razgovor preko telefona je vrlo važan dio poslovnog bontona i poslovne komunikacije. Poslovnim komuniciranjem preko telefona odajemo ozbiljnost tvrtke i stvara se dojam o profesionalnosti i poslovnom partneru.

Poslovni razgovor preko telefona je vrlo važan dio poslovnog bontona i poslovne komunikacije. Poslovnim komuniciranjem preko telefona odajemo ozbiljnost tvrtke i stvara se dojam o profesionalnosti i poslovnom partneru.

Telefon je jedan od najčešćih sredstava komuniciranja u današnjem poslovnom svijetu. Poslovni običaj je da telefonski razgovor osim što služi kao sredstvo komuniciranja, prethodi gotovo svakom poslovnom susretu ili sastanku. Vještina poslovnom razovora preko telefona ogleda se u kratkoći, jasnoći i jezgrovitosti onoga što želimo izreći. Prije svega, vrlo je važno na samom početku predstaviti sebe, svoju funkciju u tvrtki, te ime tvrtke. Maksimalno se treba truditi govoriti jasno i razgovijetno te na što sažetiji način izreći svoju poruku.

Sugovornika se ne smije ostavljati da čeka, razgovor se ne bi trebao razvlačiti nepotrebnim objašnjenjima, a tijekom razgovora ne bi smjeli jesti ili piti jer se to smatra izrazito nepristojnim.
Pri svakom telefonskom pozivu sve informacije koje smatrate potrebnima uvijek držite pripremljene na svom stolu. Ako je potrebno pripremite se na poslovni razgovor preko telefona, to se posebice odnosi na osobe koje su nesigurne ili ako morate obaviti dulji telefonski razgovor.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh