logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Postavljanje tapeta – dekorativne tapete za zid

29/09/2011

Odlučili ste se za uređenje sobe na čije zidove ćete staviti dekorativne tapete za zid i nastojite čim povoljnije proći. Nekoliko stotina kuna uštedjet ćete i ako se sami odlučite za postavljanje tapeta…

Odlučili ste se za uređenje sobe na čije zidove ćete staviti dekorativne tapete za zid i nastojite čim povoljnije proći. Jedan od načina je da sve što možete napravite sami kako ne biste nepotrebno plaćali majstore. Nekoliko stotina kuna uštedjet ćete i ako se sami odlučite za postavljanje tapeta.

Osim tapeta morate kupiti i ljepilo za tapete. Nakon što ste razmaknuli sav namještaj i odredili na koje zidove idu tapete možete početi s lijepljenjem. Prema uputama izmiješajte ljepilo koje ne smije biti jako gusto. Izmjerite zid pa prema tome i režite tapete, a tapete ćete najlakše narezati ako uzmete jedan veći stol na koji možete položiti tapete. Metrom izmjerite tapetu i olovkom zabilježite mjesto na kojem ju morate rezati. Nakon toga ravno odrežite tapetu i premažite ljepilom. Još vam samo prestaje da tapetu zalijepite na zid i suhom krpom ju prebrišete kako bi ju u potpunosti izravnali.

Oprezni morate biti ako su tapete s uzrokom kako ih ne biste krivo složili. Ako ste svladali ovu tehniku, vaš kućni budžet ostat će puniji za nekoliko stotina kuna.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh