logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Potrošnja perilice za rublje

31/01/2012

Potrošnja perilice za rublje ovisi o vrsti perilici. Kupite perilicu rublja velike energetske učinkovitosti, odnosno onu koja ima na sebi oznaku ‘A’ i s većim brojem okretaja.

Potrošnja perilice za rublje ovisi o vrsti perilici. Kupite perilicu rublja velike energetske učinkovitosti, odnosno onu koja ima na sebi oznaku ‘A’ i s većim brojem okretaja.

Potrošnja perilice ovisi o tome puni li se od naprijed ili odozgora, ona koja se puni od naprijed troši 40 posto manje vodi i 50 posto manje struje od one koja se puni odozgora. Uključujte ju samo onda kada se nakupi dovoljno rublja, ali ne previše. Ako se u perilici nađe previše rublja trošit će više struje, a rublje se neće moći dobro oprati.

Za pranje koristite kvalitetnije deterdžente. Kada god je to moguće uključite ju kada je jeftinija tarifa struje.
I kod kupovine perilice za pranje posuđa vodite računa da nabavite perilicu A energetske učinkovitosti. Perilicu koristite na temperaturi od 50°C do 65°C i ako je moguće koristite ju kada je jeftina tarifa struje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh