logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Povratak na posao nakon godišnjeg

26/07/2013

Povratak na posao nakon godišnjeg odmora često je vrlo stresan. Kao da se javlja otpor u organizmu od posla, odnosno ležeran stil života ponovno zamijenjuju obaveze i odgovornosti.

Povratak na posao nakon godišnjeg odmora često je vrlo stresan. Kao da se javlja otpor u organizmu od posla, odnosno ležeran stil života ponovno zamijenjuju obaveze i odgovornosti.

Simptomi koji često javljaju u našem tijelu su suhoća u ustima, pretjerano znojenje, lupanje srca, vrtoglavice, nedefinirani bolovi u prsnoj šupljini, povremeni jaki proljevi, umor i iscrpljenost, kronična pospanost i nesanica.

Nakon nekog vremena ti simptomi mogu prestati, ali ako potraju tada je potrebno potražiti pomoć kako se ne bi ozbiljno ugrozilo zdravlje.
Iako je povratak na posao stresan s druge strane ne možemo biti niti cijeli život na godišnjem odmoru.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh