logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prebacivanje broja na Tele2, prijenos broja u Tele2

19/04/2012

Odlučili ste se za drugog mobilnog operatera, odnosno prijenos broja u Tele2, postupak za prebacivanje broja na Tele2 vrlo je jednostavan.

Odlučili ste se za drugog mobilnog operatera, odnosno prijenos broja u Tele2, postupak za prebacivanje broja na Tele2 vrlo je jednostavan.

Prijenos broja je postupak pri kojem mijenjate svog mobilnog operatera ali uz zadržavanje istog broja. Pod istim se brojem smatra i predbroj i ostatak broja. Usluga prijenosa broja je besplatna. Broj mogu prenijeti svi korisnici svih mobilnih operatera u Hrvatskoj, bez obzira da li ste korisnici na bonove i pretplatnici. Postupak prijenosa broja je dolazak sa osobnom iskaznicom na bilo koje Tele2 ovlašteno prodajno mjesto i predate zahtjev za prijenos broja. Ukoliko zahtjev bude odobren od strane matičnog operatora, broj će biti prenesen u Tele2 mrežu u roku od najmanje tri radna dana, o čemu ćete biti obaviješteni putem SMS poruke.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh