logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prebacivanje novca iz banke u banku

16/08/2012

Prebacivanje novca iz banke u banku moguće je na nekoliko načina, a ovisi o tome s kojeg računa na koji račun trebate prebaciti novce.

Prebacivanje novca iz banke u banku moguće je na nekoliko načina, a ovisi o tome s kojeg računa na koji račun trebate prebaciti novce.

Najjednostavnije i najbrže ćete prebaciti novce ako ste korisnik internet bankarstva. Primjerice, trebate platiti račune ili prijatelju prebaciti novac na njegov račun. To možete učiniti, ako imate internet bankarstvo, s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Jedino što vam treba je kompjuter i pristup internetu. Uzmite token i ulogirajte se na svoj račun, kada dobijete prikaz svog računa potražite na stranici gdje se upisuju novi nalozi za uplatu. Svaka banka ima internetsko bankarstvo riješeno na određeni način, ali u principu svi funkcioniraju na isti način. Svugdje imate nalog za unos koji u principu opća uplatnica ili virman, koji morate ispuniti i novac će biti prebačen na račun koji želite. Vrlo je važno da slijedite upute kako biste bili sigurni da je nalog dobro ispunjen i da će novac sjesti na željeni račun. Ako se odlučite za taj način prebacivanja novca značajno ćete uštedjeti na vremenu i izbjeći dugotrajno čekanje na šalterima.

Ako niste korisnik internetskog bankarstva ne preostaje vam ništa drugo već otići do poslovnice banke i tamo prebaciti novce s jednog na drugi račun.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh