logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prebacivanje novca na Paypal

07/02/2012

PayPal je vrlo popularan servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Treba znati postupak za prebacivanje novca na Paypal.

PayPal je vrlo popularan servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Treba znati postupak za prebacivanje novca na Paypal.

Korisnik mora otvoriti osobni račun na koji može direktno uplaćivati novac sa svog bankovnog računa ili kreditne kartice. Postupak registracije brz je i jednostavan. Na početnoj stranici PayPal web adrese nalazi se ‘sign up’ gumb. Klikom na gumb, otvara se prozor u kojem se odabire vrsta računa. Ako želite otvoriti PayPal račun za kupovinu proizvoda i prijenos novca drugim osobama odaberite državu i pod “Individual account” kliknite na gumb “Open an account”. Odabirom željenog računa, otvara se prozor s obrascem za registraciju. Za ispunjavanje obrazaca za unos osobnih podataka potrebno je samo slijediti upute. Po uspješno obavljenoj registraciji PayPal automatski dodjeljuje limit potrošnje koji iznosi $100. U sljedećoj fazi “Dodavanje kreditne/debitne kartice” – unose se podaci o kartici. Slijedi povezivanje kartice s PayPal računom, tada dobivate četveroznamenkasti PayPal kod, dobiveni broj potrebno je unijeti u polje predviđeno za verifikaciju.

Nakon unosa ispravnog broja, pojavit će se informacija da je proces verifikacije uspješno završen. Po završetku kompletne registracije PayPal račun postaje potpun i funkcionalan.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh