logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prebacivanje s pretplate na prepaid

26/04/2013

Planirate li prebacivanje s pretplate na prepaid, najbolje je pričekati da istekne vaš pretplatnički odnos kojima imate s vašim mobilnim operaterom.

Planirate li prebacivanje s pretplate na prepaid, najbolje je pričekati da istekne vaš pretplatnički odnos kojima imate s vašim mobilnim operaterom. U protivnom plaćate određene naknade, odnosno morate platiti sve mjesečne naknade koliko ih je ostalo do isteka pretplatničkog odnosa.

Umjesto plaćanja preostalih mjesečnih naknada operateri imaju običaj ponuditi otkup mobitela. No, koju će opciju korisnik odabrati ovisi o tome koja je mu je povoljnija. Nakon toga kod operatera predate zahtjev za prelazak na korištenje prepaid bonova, uz zadržavanje istog telefonskog broja. U roku od osam dana mobilni operateri izvršit će prebacivanje te vam dostaviti novu sim karticu. Prilikom prebacivanja broja s pretplate na bonove može se dogoditi da budete nedostupni u rasponu od 24 sata.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh