logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prednosti i nedostaci tableta

29/03/2013

Jedan od najprodavanijih tehnoloških uređaja u posljednje vrijeme svakako je tablet. No, kao i kod svih uređaja postoje prednosti i nedostaci tableta, pa ovisno o vašim potrebama možete odlučiti treba li vam doista ovaj uređaj ili ne.

Jedan od najprodavanijih tehnoloških uređaja u posljednje vrijeme svakako je tablet. No, kao i kod svih uređaja postoje prednosti i nedostaci tableta, pa ovisno o vašim potrebama možete odlučiti treba li vam doista ovaj uređaj ili ne.

Jedna od prednosti je njegova prenosivost i jednostavnost korištenja, relativno su lagani i jednostavni za nošenje. Možete ga bez problema držati u krilu i nositi gdje god poželite, na radno mjesto, fakultet ili na putovanje. Brza povezivost i bolja preglednost su još neke od prednosti tableta. Prednost tableta je što imate jasan pregled i puno veći display koji vam omogućuje brže i preglednije pretraživanje sadržaja za razliku od smartphonea. Trajanje baterije najveća je prednost tableta. Naime, trajanje baterije je od 8 – 10 sati, što je tri do četiri puta dulje od izdržljivosti baterije na standardnim laptopima.

Takvo trajanje baterije omogućuje vam da odgledate film ili preslušavate glazbu bez straha da će vam se tablet isključiti. Zabava je jedan od ključnih faktora kupnje tableta jer je zapravo ovaj uređaj i namijenjen za konzumaciju sadržaja i razbibrigu. Gledanje filmova, preslušavanje glazbe, igranje igrica te čitanje e-knjiga ili novina kao i mnoštvo aplikacija koje će vam skratiti vrijeme čekanja ili putovanja, osnovna su funkcija tableta. No, tableti nisu prikladni za ozbiljniji i konkretniji rad pa je to zapravo njihov najveći nedostatak. Memorija je veliki nedostatak tabletima, na tržištu su tableti sa memorijom od 16, 32 ili 64 GB, te svaki korisnik kojemu je to važno zasigurno se neće odlučiti na kupnju tableta.

S druge strane, tablet nije prilagođen ni za zahtjevnije igrice i ima virtualnu tipkovnicu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh