logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prekid stambene štednje i isplata stambene štednje

13/04/2012

Ukoliko ste se odlučili na prekid stambene štednje trebate imati na umu isplati li vam se ukoliko ste se već približili petoj godini štednje. Ne znate kako izgleda isplata stambene štednje.

Ukoliko ste se odlučili na prekid stambene štednje trebate imati na umu isplati li vam se ukoliko ste se već približili petoj godini štednje. Ne znate kako izgleda isplata stambene štednje.

Želite li otkazati ugovor o stambenoj štednji prije isteka ugovorenog razdoblja štednje, morate predati zahtjev za otkaz ugovora. U slučaju otkazivanja odnosno prekida stambene štednje u razdoblju kraćem od 5 godina od početka štednje, gubite pravo na isplatu državnih poticajnih sredstava te se ona vraćaju Ministarstvu financija. U tom slučaju biti će vam isplaćena samo sredstva uvećana za kamatu. Za prijevremeni otkaz ugovora naplaćuje se naknada u visini ugovornog iznosa i prethodno naplaćene naknade se ne vraćaju. Ako je vrijeme štednje dulje od pet godina, tada imate pravo na isplatu državnih poticajnih sredstava i pripadajuće kamate, bez obzira na to uzima li stambeni kredit ili ne.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh