logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prepaid kreditne kartice

18/04/2012

Ako ste se suzdržavali od kupovine putem interneta zbog straha od moguće zlouporabe kartice, uz prepaid kreditne kartice možete biti sigurni od zloporabe kartica.

Ako ste se suzdržavali od kupovine putem interneta zbog straha od moguće zlouporabe kartice, uz prepaid kreditne kartice možete biti sigurni od zloporabe kartica.

Sa Prepaid kreditnim karticama možete kupovati proizvode ili usluge po najpristupačnijoj cijeni, bilo gdje u svijetu, brzo i jednostavno. Web prepaid kartica namijenjena je za sigurnu kupovinu putem interneta. Osim za internet kupovinu može se koristiti za plaćanje roba i usluga na svim prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu s istaknutom oznakom kao i za podizanje gotovine na bankomatima. Vašu prepaid kreditnu karticu možete koristiti do visine sredstava koje ste prebacili na račun. Sredstva raspoloživa za potrošnju prenosite s vašeg tekućeg računa na račun korištenja (odobravanje računa korištenja) i na taj način sami određujete limit vaše kartice. Korištenje prepaid kreditne kartice vrlo je jednostavno.

Prilikom kupovine putem interneta potrebno je samo pratiti upute na web stranici na kojoj se realiziraju transakcije i svakako provjeriti da li na njoj postoje sigurnosne oznake za korištenje prepaid kreditne kartice.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh