logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prijava kvara telefonske linije

21/05/2012

Prijava kvara telefonske linije može se obaviti telefonskim putem i to prijavi službi za korisnike svakog pojedinog operatera.

Prijava kvara telefonske linije može se obaviti telefonskim putem i to prijavi službi za korisnike svakog pojedinog operatera.

Kvar na telefonskoj liniji može se prijaviti e-mailom ili odlaskom u najbližu poslovnicu vašeg telefonskog operatera. Telefonski broj službe za korisnike nalazi se na telefonskom računu kao i e-mail adresa. Prije nego što prijavite kvar provjerite jeste li podmirili sve telefonske račune jer možda je vaš telefon isključen zbog duga. Također, provjerite je li vaš telefon pravilno priključen i je li se dogodio neki propust s vaše strane.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh