logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prijava štete na vozilu, procjena štete na autu

06/07/2012

Prijava štete na vozilu podnosi se osiguravajućem društvu kod kojeg je osoba odgovorna za nezgodu osigurana, nakon čega se obavlja procjena šteta na autu od strane osiguravajućeg društva.

Prijava štete na vozilu podnosi se osiguravajućem društvu kod kojeg je osoba odgovorna za nezgodu osigurana, nakon čega se obavlja procjena šteta na autu od strane osiguravajućeg društva.

U slučaju sudara s vozilom odštetni zahtjev podnosite društvu za osiguranje kod kojega je osoba odgovorna za nezgodu osigurana od automobilske odgovornosti. Zahtjev se dostavlja sjedištu društva ili podružnici koja je izdala policu osiguranja. Odštetni zahtjev podnosi na posebnom obrascu koji možete dobiti u svakom društvu za osiguranje. Društvo za osiguranje kojem ste podnijeli odštetni zahtjev obavit će procjenu štete na vašem vozilu, nakon čega možete pristupiti otklanjanju štete, popravkom ili na neki drugi načina zavisno o vrsti štete. Ukoliko je prometnu nezgodu skrivio vozač vozila inozemne registracije postupak je isti, osim što od vozača inozemnog vozila obavezno treba zatražiti kopiju njegove zelene karte, jer će vam taj dokument olakšati bar onaj početni postupak utvrđivanja nadležnog osiguravatelja.

Zelena karta je isprava, odnosno ključni dokument temeljem kojeg ostvarujete pravo na naknadu štete, pogotovo ako strani sudionik dolazi iz neke od zemalja koja nije članica Europske Unije.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh