logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prijenos broja u Tomato, Tomato broj službe za korisnike

19/04/2012

Ukoliko želite postati Tomato korisnik i zadržati stari broj potrebno je napraviti prijenos broja u Tomato, za sve informacije možete nazvati Tomato broj službe za korisnike.

Ukoliko želite postati Tomato korisnik i zadržati stari broj potrebno je napraviti prijenos broja u Tomato, za sve informacije možete nazvati Tomato broj službe za korisnike.

Zadrži postojeći broj (zajedno sa predbrojem) i postati Tomato korisnik vrlo je jednostavno i besplatno. Pri dolasku na prodajno mjesto svakako sa sobom treba ponijeti osobnu iskaznicu i PUK1 broj, te je potrebno ispuniti i predati zahtjev za prijenos broja. PUK1 broj možete saznati u službi za korisnike svog trenutnog operatora. Zahtjev za uključenjem Tomato usluge uz zadržavanje postojećeg broja možete predati na bilo kojem prodajnom mjestu Tomata.

Ukoliko se želite više informirati o opciji prijenosa broja u Tomato možete nazvati službu za korisnike na broj 092 99 33, isto tako na istom broju možete saznati i sve ostale informacije o ponudi telefona, cjenike, promocije itd. Dok za prijavu poteškoća pri korištenju Tomato usluga nazovite 092 99 11.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh