logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prijenosni internet, najpovoljniji mobilni internet

31/01/2013

Ne zante koji je najpovoljniji mobilni internet. Mobilni, prijenosni internet omogućava nam da smo praktički bilo gdje i bilo kada dostupni uz pomoć neke vrste mobilnog uređaja (mobilni telefon, smartphone, prijenosno računalo i tablet).

Ne zante koji je najpovoljniji mobilni internet. Mobilni, prijenosni internet omogućava nam da smo praktički bilo gdje i bilo kada dostupni uz pomoć neke vrste mobilnog uređaja (mobilni telefon, smartphone, prijenosno računalo i tablet).

Trenutna ponuda mobilnog interneta u Hrvatskoj uključuje mobilni internet na bonove i pretplatu, a cijene paketa pojedinih operatora treba dobro proučiti i odlučiti se za najpovoljniji. Brzina pristupa kod mobilnog interneta nije konstantna kao kod fiksnog pristupa već ovisi o dosta parametra kao što su udaljenost od bazne stanice, brzina kretanja, trenutno opterećenju bazne stanice tj. trenutni broj korisnika koji koriste podatkovni prijenos podataka, vrsta mreže (2G, 3G, 4G) i naravno, pokrivenosti područja signalom.

Mobilni internet na vaš prijenosni uređaj možete instalirati putem malog penosivog USB modema tj. sticka, internet kartice ili već ugrađenog uređaja u nekim laptopima. Pri izboru najpovoljnijeg paketa mobilnog interneta obratite pozornost na to kakva je pokrivenost i kvaliteta mreže, nude li operateri neke specijalne ponude i popuste, kakvi paketi postoje kad je riječ o brzini te koji je kapacitet podatkovnog prometa.

Ako se ne možete odlučiti između mobilnog interneta na bonove i onog na pretplatu, najbolje je da za početak uzmete na bonove te na taj način provjerite i isprobate koliko vam podatkovnog prometa doista treba.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh