logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Primanje novca iz inozemstva

04/04/2012

Ukoliko očekujete primanje novca iz inozemstva najjednostavniji i najbrži način je uplatom putem Western Uniona ili PayPala.

Ukoliko očekujete primanje novca iz inozemstva najjednostavniji i najbrži način je uplatom putem Western Uniona ili PayPala.

Western Union  jedna je od najstarijih kompanija koja usluge hitnog prijenosa novca pruža diljem svijet. Uslugom „money transfer“ omogućeno je fizičkoj osobi da u vrlo kratko vrijeme pošalje novac drugoj fizičkoj osobi diljem svijeta gdje postoji agencija Western Uniona. Samo 10-ak minuta kasnije, sigurnosni sustav primatelju jamči isplatu. Postupak primanja novca je vrlo jednostavno. Naime, primatelj na uplatno/isplatnom mjestu Western Uniona u obrazac za primanje novca upisuje podatke (podaci o primatelju i o pošiljatelju, očekivani iznos novca, grad i država odakle je novac poslan, MTCN, lozinka u slučaju da je primatelj izgubio dokumente za identifikaciju). Nakon provjere identiteta, zahtjev se obrađuje i slijedi isplata novca. Najpoznatiji svjetski servis elektroničkog poslovanja, PayPal, koji korisnicima diljem svijeta omogućuje slanje i primanje uplata u potpunosti dostupan i korisnicima iz Hrvatske.  Za plaćanje je dovoljna bilo koja kartica (debitna ili kreditna), a za primanje novaca u Hrvatskoj potrebna je Visa electron kartica. Novčani iznos se može prebaciti direktno sa tekućeg računa banke ili koristeći kartice.

Otvaranjem korisničkog računa na PayPalu automatski imate mogućnost plaćanja, a za primanje novca morate aktivirati posebnu opciju primanja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh