logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Primanje novca preko PayPala

03/04/2012

PayPal je postao vrlo popularan način plaćanja u cijelom svijetu, kratko ćemo vam objasniti kako izgleda postupak za primanje novca preko PayPala.

PayPal je postao vrlo popularan način plaćanja u cijelom svijetu, kratko ćemo vam objasniti kako izgleda postupak za primanje novca preko PayPala.

PayPal je internetski orijentirana kompanija koja omogućava da se uplate i novčani prijenosi obavljaju u potpunosti preko interneta. Novčani iznos se može prebaciti direktno sa tekućeg računa banke ili koristeći kreditne kartice/debitne kartice. Primatelj PayPal transfera može zatražiti ček od paypal –a, može otvoriti svoj korisnički račun, ili može zatražiti prijenos sredstava na svoj račun u banci. Primanje novca se naplaćuje od nekih 1% do 3% uz fiksnu naknadu. Zavisno o zemljama od kuda se šalje na ovo se može nadodati taksa za internacionalnu transakciju. Za otvaranje PayPal računa potrebno je imati važeću kreditnu karticu, čiji broj unosite samo jednom te ju Paypal zapamti.

Paypal servis i štiti od mogućih prijevara na eBayju, odnosno oštećenim kupcima vraća uplaćeni novac.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh