logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Primjer žalbe za prometni prekršaj

29/08/2012

Sastavljanje žalbe za prometni prekršaj vrlo je jednostavan, ukoliko vas zanima u nastavku pogledajte primjer žalbe za prometni prekršaj. Žalba se podnosi u pisanom obliku u dva primjerka policijskoj postaji ili upravi koja je donijela predmetni nalog.

Sastavljanje žalbe za prometni prekršaj vrlo je jednostavan, ukoliko vas zanima u nastavku pogledajte primjer žalbe za prometni prekršaj. Žalba se podnosi u pisanom obliku u dva primjerka policijskoj postaji ili upravi koja je donijela predmetni nalog.

Žalbu pošaljite preporučenom poštom, kako bi imali dokaz o vremenu slanja pošiljke, te se osigurali od gubitka pošiljke. Primjer žalbe treba sadržavati vaše ime i prezime, adresu, zatim podatke policijske postaje koja je protiv vas podnijela prekršajni nalog. Zatim obavezno navedite oznaku predmeta, odnosno rješenja policijske postaje, te na koji prometni prekršaj se žalite (primjerice prekršaj za ne vezanje pojasa). Zatim sastavite kratko obrazloženje, obrazloženje neka bude razumljivo i iskreno, naznačite ukoliko vam je prvi prekršaj, te da imate pravo na da vas se samo upozori. Na kraju nikako se nemojte zaboraviti potpisati i navesti mjesto i datum. Naglašavamo da žalbu na počinjeni prometni prekršaj imate pravo dostaviti u roku od 8 dana od dana prekršaja. 


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh