logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Priprema automobila za zimu i obavezna oprema u automobilu

15/11/2011

Priprema automobila za zimu je obavezna i prije nego što se proglase zimski uvjeti na cestama i obavezna zimska oprema. Pritom prvenstveno treba voditi računa o tome da je sva obavezna oprema u automobilu.

Priprema automobila za zimu je obavezna i prije nego što se proglase zimski uvjeti na cestama i obavezna zimska oprema. Pritom prvenstveno treba voditi računa o tome da je sva obavezna oprema u automobilu.

Automobil je tijekom zime izložen izrazito nepovoljnim uvjetima koji mogu napraviti mnogo štete na njima, stoga kako biste izbjegli nepotrebne troškove krenite na vrijeme s opremanjem automobila. Najprije provjerite tekućine, promijenite ulje, provjerite razinu rashladne tekućine u hladnjaku i zamijenite ili ulijte novi antifriz.
Provjerite i tekućinu za pranje stakala i zamijenite je onom za zimske uvjete.

Osim toga provjerite ispravnost akumulatora, kočnica, svjetala i brisača. Obavezno zamijenite ljetne gume zimskim gumama jer se na gumama nikako ne smije štedjeti. Ukoliko krećete na put, nemojte zaboraviti u automobil staviti i lance za snijeg jer nikada ne znate kad mogu zatrebati.

Automobil treba redovito prati i tijekom zime kako bi se isprala sol koja se nakuplja i na taj način zaštitila karoserija automobila. Nemojte štedjeti na zimskoj opremi jer ponekad je vožnja bez zimske opreme najskuplja vožnja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh