logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Pripremite kuću i prodajte je lakše

25/09/2014

Kako biste lakše i brže prodali kuću pripremite je kako bi se svidjela svakom novom potencijalnom kupcu.

Vrijeme je ekonomske krize i vrlo teško je prodati bilo koju nekretninu, a pogotovo onu koja se ne nalazi u samom centru grada. I sami smo svjesni činjenice da se kuće nalaze izvan gradova, a imamo li takvu za prodaju najbolje je da ona bude pripremljena kada dođu kupci.

Pod pripremom se smatraju sitnice koje će je učiniti privlačnijom budućim stanarima.
Ne zaboravite da je prvi dojam i najvažniji, a to je prvih 30 sekundi kada je kupac vidi izvana. Potrudite se onda da taj prvi dojam očara potencijalnog kupca. Uredite okućnicu, neka trava bude friško pokošena, tako da još miriše, pograbljajte lišće, izrežite suho cvijeće i pometite nogostup, a imate li oko kuće ogradu ukoliko je ona uništena najbolje je da je uklonite. Kada kupac uđe u kuću neka se u njoj osjeća kao doma, pokrećite zidove, pospremite svoje privatne stvari i izbacite suvišni namještaj koji samo zauzima prostor. Ostavite ih same nekoliko minuta, neka provjere svaku prostoriju. Ukažite im na eventualne poteškoće ili kvarove koje niste mogli sanirati, neka budu sigurni i točno znaju što kupuju.
Sa pripremom kuće za prodaju nikako nebi smjeli pretjerivati, nemojte svoju nekretninu učiniti savršenom i tako je opisivati kao da nema ni jednu jedinu manu, tada se može postaviti pitanje zašto je uopće prodajete, a to bi budućim stanarima moglo biti sumnjivo i odbojno.

Potrudite se i prodajte kuću na brz i lak način.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh