logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prirodna ventilacija-najpovoljniji oblik ventilacije prostora

29/09/2014

Prirodna ventilacija prostora, osim što je najzdravija je i najpovoljnija. Prije nego odete kupiti klima uređaj isprobajte ovakvu prirodnu ventilaciju.

Kada želimo prozračiti prostor ili ga rashladiti često posežemo za nekim električnim pomagalima kao što su ventilatori i klima uređaji, iako povoljno i bez ikakvih troškova možemo provjetriti prostor na potpuno prirodan način.

Iako otvaranje prozora i vrata mnogima smeta jer se stvara propuh, na nekoliko minuta izađite iz te prostorije dok se ona ne rashladi ili ne provjetra. Ovo je vrlo lak, povoljan i prirodan oblik ventilacije, uz pomoću kojeg svaki prostor može biti prozraćen.
Otvorite li vrata i prozor do kraja, kroz 5 minuta u tom će prostoru biti svježije i cijeli zrak će se potpuno izmjeniti, otvorite li samo prozor izmjena zraka trajati će nešto duže, do 10 minua, a ostavite li pak prozor malo otvoren i zatvorena vrata prozračivanje će trajati više od pola sata, ali biti će konstantno. Ovo je najpovoljniji oblik ventilacije, a poznato je kako nema ništa bolje od svježeg, prirodnog zraka pogotovo ako se nalazite negde izvan grada.

Prije nego što odete kupiti ventilator ili klima uređaj, probajte sa ovakvom prirodnom ventilacijom izmjeniti i osvježiti zrak u prostoriji.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh