logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Procedura kod kupnje auta

13/02/2012

Kupujete automobil, ali ne znate koja je procedura kod kupnje auta koja ovisi o tome kupujete li rabljeno ili novo vozilo.

Kupujete automobil, ali ne znate koja je procedura kod kupnje auta koja ovisi o tome kupujete li rabljeno ili novo vozilo.

Kada izaberite vozilo, zatražite ponudu putem telefona, e-maila, fax-a ili prilikom posjeta auto kuće. Ukoliko vam ponuda odgovara, zatražite predračun za vozilo i potpišete Ugovor koji je sastavni dio predračuna i ponude. Nakon dobivanja predračuna i potpisa ugovora uplaćujete avans za vozilo u iznosu od 5 % cijene vozila, ostatak sukladno dogovoru sa dobavljačem. Kada vozilo stigne sastavlja se zapisnik kod preuzimanja vozila između dobavljača i vas. Ukoliko je sve u redu dobivate probne tablice za vozilo sa osiguranjem koje vrijede 5 dana, probne tablice izdaju se u svrhu tehničkog preglede i registracije vozila.

Kupujete li rabljeno vozilo, procedura je nešto drukčija. Nakon što ste odabirali vozilo potpisujete ugovor i ovjeravate te ga kod javnog bilježnika. Zatim odlazite u policijsku postaju gdje je prijašnji vlasnik prijavljen i odjavite vozilo. Uplatom poreza odlazite u policijsku postaju u prijaviti auto, kako biste dobili nove dokumente i tablice.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh