logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Procedura osiguranja nekretnine

07/05/2014

Osiguranjem nekretnine osiguravate sebi i svojim bližnjima materijalnu sigurnost vašega doma u slučaju nepogoda.

Želite li si osigurati bezbrižan život u svome vlastitom domu, a samim time i uštedjeti ukoliko dođe do nekih nepredvidivih nepogoda kao što su eksplozija,požar, poplava ili provala, ugovorite osiguranje svoje nekretnine. Osiguranjem nekretnine stječete pravo ukoliko se dogodi neka nepredviđena nepogoda da vam osiguravateljska kuća isplati predviđeni novčani iznos koji je garantiran policom osiguranja.

Odlučite li se za osiguranje, za početak je potrebno utvrditi točne podatke o nekretnini ili stvarima u kućanstvu koje želite osigurati, a možete osigurati sve od građevinskog objekta,pa do kućanski stvari kao što su nakit, novac, prozori ili vrata. Nakon što ste utvrdili što želite osigurati
provjerite u osiguravateljskim kućama kakve pogodnosti se nude, te odlučite koji paket osiguranja bi vam bio najpogodniji i koji bi zadovoljio vašu materijalnu sigurnost. Ugovaranjem osiguranja uplaćuje se i premijska rata osiguranja.

Živimo u vremenu kada su vremenske neprilike i broj provala sve češći, razmislite o tome da osigurate svoju imovinu, a ujedno i sebi miran život.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh