logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prodaja kuće – kako prodati kuću

30/05/2014

Prodaja kuće u ovom recesijskom razdoblju je upitna, no pripazite li na neke važne elemente, možete je prodati vrlo lako i brzo.

Odlučite li se za prodaju kuće, prije nego što postavite oglas, informirajte se o tome kako uspješno i što brže prodati. Osim samostalne prodaje postoji mogućnost angažiranja agenta za prodaju nekretnina, koji će svojim trikovima uspješno odraditi prodaju umjesto vas, no svakako se prethodno informirajte o stanju na tržištu i cijenama.


Pazite na sljedeće elemente koji vam mogu dadatno olakšati i ubrzati prodaju kuće:
Početna cijena – Kada ste se odlučili na prodaju, potrebno je odrediti i optimalnu cijenu. Iako se namjeravate cijenkati i malo spustiti cijenu nekretnine, svejedno pazite na to da cijena nebude u samom početku previsoka, oglas će ostati nezamijećen, a i nećete imati priliku za spuštanje cijene.


Priprema kuće – želite li da se nekretnina svidi kupcu, pobrinite se da je uredite, no ne treba pretjerivati. Većina kupaca želi odmah useljivu nekretninu u koju nije potrebno dodatno ulaganje. Osvježite prostor krećenjem i izbacite nepotrebne stvari, kuća će djelovati prostranije i urednije. Što se tiće okućnice, potrudite se i oko nje. Kupac će vašu kuću prvo vidjeti izvana, i taj prvi dojam je vrlo bitan. Nemojte štedjeti na vanjskom uređenju, pokosite travu, prefarbajte ogradu i pokupite lišće.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh