logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prodaja odjeće online – kako prodavati odjeću preko interneta

25/09/2014

Prodajte odjeću koju ne nosite online. Ovakav način prodaje sve je popularniji i sve je više onih koji se odlučuju na online kupnju.

Kupujete li često novu odjeću, a za staru u ormaru više nemate mjesta? Prodajte je.

Žao vam je baciti neku odjeću jer je još uvijek u dobrom stanju i nosiva, prodajte je online po nižoj cijeni i zaradite za nove krpice.
Internet je prepun raznih stranica za oglašavajte, izaberite onu najpopularniju i na njoj se registrirajte, odnosno napravite korisnički račun kako biste mogli objavljivati oglase.
Nakon što ste se registrirali odlučite koju točno odjeću želite prodati. Pogledajte ostale online trgovine i oglase kako biste vidjeli odprilike koncept samog oglašavanja i mogli odrediti optimalne cijene. Vrlo je važno da vaš oglas sadrži i sliku jer će u protivnom rijetko tko otvoriti vaš oglas. Prvi dojam o odjeći koji potencijalni kupac dobije može biti od velike važnosti, stoga poslikajte svaki komad odjeće sa svakog kuta. Preostaje vam samo još objaviti oglas izmisliti dobar, privlačan tekst i čekati da se kupci jave. Redovito provjeravajte preglede i pazite na kontakte, upustite li se u takvu prodaju morate biti uvijek dostupni.

Prodaja online čini se vrlo jednostavnom, no i ona također traži puno truda i vremena kako bi rezultati bili uspješni.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh