logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prodaja polovnih automobila – kako prodati polovni automobil

02/06/2014

Prodaja polovnih automobila ide sve slabije, no uredite li automobil i postavite oglas na više mjesta prodaja bi mogla biti uspješna.

Prodaja polovnih automobila u današnje vrijeme krize vrlo je teška jer se automobili općenito manje kupuju, no ako je polovni automobil u vrlo dobrom i očuvanom stanju, te ponudite li prihvatljivu cijenu, vrlo brzo bi ga mogli prodati.


Za početak je potrebno što bolje pripremiti automobil za prodaju. Koristite profesionalne proizvode za čišćenje kako bi mu vratili sjaj, uklonite sav nered i vaše osobne stvari, zamjeite otirače novima ili dobro očistite stare, što se motora tiče netreba pretjerati sa čistoćom kako kupac nebi pomislio da nešto ne valja sa vozilom i da želite prekriti kvarove.
Što se tiče dokumentacije – prikupite sve na vrijeme kako kupac nebi dugo čekao kada se odluči za kupnju vozila.
Odredite pristupačnu cijenu, odnosno provjerite kako se kreću cijene istog takvog polovnog vozila sa istom godinom proizvodnje, kako nebi previše odskakali od konkurencije. Oglas predajte na što više oglasnih prostora, ne zaboravite staviti što više slika vozila i napisati početnu cijenu, ona neka bude malo viša kako bi se mogli cijenkati, a da pri tome ne izgubite puno.
Kada pronađete kupca ponudite mu da isproba automobil, budite iskreni i nikako nemojte pretjerivati sa hvaljenjem.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh