logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prodaja preko interneta – kako prodavati preko interneta

27/06/2014

Prodaja preko interneta sve je rasprostranjenija i sve se više korisnika odlučuje prodavati svoje stvari preko internetskih stranica.

Kako raste popularnost interneta i internet kupovine, tako raste i prodaja preko interneta. No za prodaju preko interneta ne odlučuje se veliki broj ljudi, barem ne u Hrvatskoj. Većinom su to veće trgovine ili dućani, dok je širom svijeta popularno da gotovo svatko može prodati neku svoju stvar preko interneta.

Ako se odlučite prodavati nešto preko interneta prvo se potrebno registrirati kao obrt ili firma za prodaju. Ponudom sadržaja morate privući klijente, no nikako nesmijete biti napadni i dosadni jer će većina mogućih kupaca brzo ugasiti vašu stranicu za prodaju ukoliko ćete ih bombardirati “novim” i “povoljnim” stvarima. Važno je imati na umu da kupac sam mora odabrati i kupiti stvar koja mu se sviđa, bez vašeg nagovaranja. Ponudite što manju moguću cijenu, kako bi kupac ostao i kupio vaš artikl, ukoliko će cijena biti viša od uobičajene, klijenti, a ni vi nećete imati nikakvu korist od kupnje, odnosno prodaje. Povjerenje potencijalnih kupaca morate pridobiti i prije nego što se odlučite prodavati online, neka budu sigurni da ih ne namjeravate prevariti i da proizvod koji dobiju na kućnu adresu bude baš onakav kakav stoji u opisu na vašem portalu za prodaju.

Ako se odlučite biti prodavatelj na internetu budite spremni na rizike, i izgradite veliko povjerenje svojih klijenata.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh