logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Prodaja rabljenih udžbenika, cijene udžbenika

08/08/2012

U svoj kućni budžet trebate unijeti i kupovinu udžbenika, ali ne znate cijene udžbenika i koliko novca trebate izdvojiti. Jedan od načina da jeftinije prođete je kupovina rabljenih udžbenika jer na tržištu je zastupljena prodaja rabljenih udžbenika.

U svoj kućni budžet trebate unijeti i kupovinu udžbenika, ali ne znate cijene udžbenika i koliko novca trebate izdvojiti. Jedan od načina da jeftinije prođete je kupovina rabljenih udžbenika jer na tržištu je zastupljena prodaja rabljenih udžbenika.

S obzirom da se bliži nova školska godina što za roditelje i učenike znači potragu za novim ili rabljenim udžbenicima, školskim knjigama i ostalom opremom za školu.
Stoga ćemo vam pokušati olakšati potragu te vam navesti gdje možete kupiti ili prodati rabljene udžbenike, te okvirne cijene udžbenika. U današnje vrijeme roditelji sve češće traže kupuju i prodaju školske udžbenike putem interneta. Naime, na internetu postoje specijalizirane stranice na kojima djeca i roditelji poklanjaju, prodaju ili kupuju rabljene udžbenike po znatno povoljnijim cijenama od novih udžbenika, odnosno onih u knjižarama. Pa tako komplet rabljenih udžbenika možete putem interneta kupiti i do 70 posto nižoj cijeni ovisno o očuvanosti udžbenika i školskih knjiga. Isto tako želite li kupiti, razmijeniti, pokloniti ili prodati rabljene udžbenike možete se uputiti i na sajmove rabljenih udžbenika koji se obično održavaju krajem kolovoza.

Ukoliko ipak želite kupiti nove udžbenike osim u knjižarama jednostavniji način kupnje možete obaviti putem interneta. Na taj način izbjeći ćete gužve i čekanje u redovima, a osim udžbenika i školskih knjiga možete kupiti sav školski pribor, dodatne materijale za učenje i ostalu opremu za novu školsku godinu, još jedna pogodnost je u tome što će vam naručeni paket dostaviti na kućnu adresu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh