logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Putovanje avionom: kako putovati avionom

01/08/2014

Idete na putovanje avionom po prvi put? Saznajte kada trebate doći na aerodrom i što sve trebate obaviti prije leta.

Želite posjetiti neku egzotičnu destinaciju ili idete na poslovni put avionom? Nekima je putovanje zrakoplovom već rutina, ali što kad prvi put idete na avion? Kada doći na aerodrom, što ponijeti sa sobom, što je to sigurnosna kontrola, kako izgleda ukrcaj na avion?

Kako izgleda putovanje avionom

Na aerodrom bi trebali doći dva sata ranije kako bi u miru obavili sve formalnosti i pripremili se za let. Formalnosti nekad mogu trajati svega par minuta, a nekad i više od sat vremena. Sve ovisi o gužvi na aerodromu. Prvo kad dođete na aerodrom trebate se prijaviti za let (check-in). To možete na šalteru vaše kompanije ili odredišta. Možete se prijaviti pomoću isprintane karte koju ste prije kupili putem interneta ili samo pomoću osobnog dokumenta. Tu ćete dobiti kartu za ukrcaj. Na traku pored šaltera stavljate prtljagu. Na torbe se stavlja oznaka i one idu u prtljažnik aviona. Nakon toga prolazite sigurnosnu kontrolu. Informirajte se kod svoje avionske kompanije koja su pravila kod sigurnosne kontrole. Nakon toga se opustite uz kavu do ukrcaja. Ukrcaj u avion počinje oko pola sata prije leta. Nakon što se udobno smjestite na svoje mjesto u zrakoplovu i zavežete se sigurnosnim pojasom, možete se opustiti i putovanje može početi.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh