logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Putovnica nakon ulaska u EU

26/06/2013

Putujete u inozemstvo i ne znate je li potrebna putovnica nakon ulaska Hrvatske u EU. Građani Republike Hrvatske nakon 1. srpnja 2013., odnosno nakon što Hrvatska postane 28. članica Europske unije neće morati mijenjati niti jedan osobni dokument.

Putujete u inozemstvo i ne znate je li potrebna putovnica nakon ulaska Hrvatske u EU. Građani Republike Hrvatske nakon 1. srpnja 2013., odnosno nakon što Hrvatska postane 28. članica Europske unije neće morati mijenjati niti jedan osobni dokument. Svi dokumenti će vrijediti do datuma isteka.

Putovnice koje se u Republici Hrvatskoj izdaju od 29. lipnja 2009. godine u skladu su s međunarodnim propisima kojima su regulirani standardi zaštite i biometrija u putnim dokumentima izdanima od strane zemalja članica Europske unije te se stoga neće morati mijenjati. Stare putne isprave važe do isteka roka na koje su izdane. 


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh