logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Račun za mobitel-kako smanjiti račun za mobitel

27/10/2014

Račun za mobitel možete smanjiti uz malo praćnje potrošnje. Želite li manji račun za mobitel pripazite na pozive i razmislite o dodatnim mogućnostima.

Kada vam dođe račun za mobitel uvijek ostanete iznenađeni potrošnjom, no kako bi to izbjegli potrebno je reducirati potrošnju, tako ćete barem odprilike znati koliko trošite i koliki račun možete očekivati.

Najbolji rezultati bi se pokazali kada bi jednostavno manje koristili mobilni telefon, no u današnje vrijeme svima je jasno kako je to gotovo nemoguće. Vezani smo uz mobitel iz poslovnih, ali i privatnih razloga stoga je važno da nam je uvijek pri ruci.

Kada bi pratili svoju potrošnju znali bi na što i koliko trošimo, a tada bismo lako mogli odrediti na kojim pozivima, porukama ili internetu možemo uštedjeti, odnosno smanjiti račun.

Također jedno od rješenja kako smanjiti račun za mobitel je korištenje opcija koje nam nude mobilni operateri, izaberite neku od opcija koja nudi onu uslugu na koju vi najviše trošite.

Svaki račun koji vam dođe na kućnu adresu, a odnosi se na vaš mobilni uređaj provjerite nekoliko puta i pogledajte dali su dobro obračunati svi pozivi ili poruke koje ste u tom vremenu napravili.

Ne trošite nepotrebno, vaš mobilni račun može biti i upola manji ako za svaki poziv unaprijed znate koliko će vam biti naplaćen.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh