logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Rad preko studentskog ugovora

29/07/2014

Rad preko studentskog ugovora omogućava studentima da zarade nešto novaca uz studiranje kako bi mogli uživati u studentskom razdoblju.

Kada studirate gotovo nikad nemate dovoljno novaca kako bi pokrili sve troškove, no zato svi posežu za radom uz studiranje. Studentski ugovor omogućuje studentima da zarađuju tokom studiranja, a opet da su vezani ovim dokumentom što ih osigurava da će dobiti plaću.


Studentski ugovor kod poslodavca se potpisuje svaki mjesec u dogovoru sa Student servisom kako bi poslodavac bio siguran da još studirate.
Ovakav rad cijeni se jedako kao i onaj stalni, te je vrlo važno ostaviti dobar dojam na poslodavca kako bi se kasnije otvorila mogućnost stalnog zapošljavanja.
Važno je znati kako ugovor mogu dobiti isključivo redovni studenti, a rad preko tuđeg ugovora strogo je kažnjen. Ovaj dokument može trajati ovisno o dogovoru sa poslodavcem i ovisno o duljini rada, pa se tako može potpisati na jedan dan ili na jedan mjesec. Kada Studentski servis dobije uplatu i potpisani ugovor, novac se prosljeđuje na žiro račun studenta. Iako je taj ugovor izdao servis, kod potpisivanja sa poslodavcem potrebno ga je pažljivo pročitati i provjeriti ima li kakvih nejasnoća kako se kasnije nebi stvorili problemi.


Studentski posao jednako je važan kao i onaj redovni posao pa ga treba tako i prihvaćati i držati se svih točki zakona vezanih uz njega.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh