logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Razgovor sa šefom, pravila poslovnog komuniciranja

16/08/2012

Za uspjeh na poslu i dobru karijeru vrlo je važna vještina komunikacije. Pravila poslovnog komuniciranja određuju kako može i smije izgledati razgovor sa šefom.

Za uspjeh na poslu i dobru karijeru vrlo je važna vještina komunikacije. Pravila poslovnog komuniciranja određuju kako može i smije izgledati razgovor sa šefom.

Razgovor s nadređenim treba voditi službeno i formalno, izbjegavajte neformalne razgovore, osobito ako ste novi radnik ili ako je razgovor na vašu inicijativu. Ako započnete razgovor obraćajte se šefu samo kada imate stvarni razlog ili čvrste pisane argumente, primjerice, želite predložiti i prezentirati prijedlog boljeg načina poslovanja ili bolje zarade tvrtke. Uključuje li plan i vaše kolege, obavezno ih prije razgovora s nadređenim obavijestite o svom planu i namjerama.
Dogode li se konflikti na poslu, osobito sa nadređenima, vrlo je važno na vrijeme reagirati, ali sami procijenite kada, jer ne smijete ni prerano niti prekasno reagirati.

Dakle, kada se dogodi konflikt sa šefom, prespavajte i hladne glave inicirajte sastanak na kojem ćete iznijeti svoje stavove i ideje kako bi se nesporazum razriješio.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh