logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Razlika između androida i iOS

04/04/2013

Pitate se koja je razlika između andorida I iOS. To su operacijski sustavi dviju konkurentskih kompanija, android tvrtke Google, a iOs tvrtke Apple.

Pitate se koja je razlika između andorida I iOS. To su operacijski sustavi dviju konkurentskih kompanija, android tvrtke Google, a iOs tvrtke Apple.

Google Android operacijski sustav, koji je dizajniran specijalno za mobilne uređaje poput mobilnih telefona, tableta, netbook računala i Google TV-a, preuzeli su mnogi proizvođači mobilnih telefona i prilagodili su svoje nove uređaje ovom sustavu.
Ios je operacijski sustav tvrtke Apple za iPhone i danas se koristi i za druge proizvode ove tvrtke kao što su i Pad, Apple TV i iPod Touch.

Android je zapravo jedini pravi konkurent iOS operativnom sustavu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh