logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Razlika između hotela i hostela

11/10/2011

Kako biste povoljnije prošli možete izabrati boravak u hostelu umjesto hotela. No, koja je razlika između hotela i hostela?

Svako putovanje zahtijeva dobru financijsku organizaciju koja uključuje izbacivanje svih suvišnih troškova. Stoga kako biste povoljnije prošli možete izabrati boravak u hostelu umjesto hotela. No, koja je razlika između hotela i hostela?

Osnovna razlika je u tome da hosteli imaju niske cijene smještaja za razliku od hotela. Osim toga hosteli nude jednostavnu i prijateljsku atmosferu, a najčešće se za tu vrstu smještaja odlučuju mladi koji ne žele puno novca potrošiti na smještaj. Odlučite li se za boravak u hostelu sa sobom ponesite samo najnužnije stvari, a putovnicu i novac stavite u neku malu torbicu koja će biti uvijek uz vas.

U hostelima najčešće možete birati između jednokrevetnih, dvokrevetnih, trokrevetnih ili četverokrevetnih soba, koje su pogodne za manje grupa koje mogu prihvatiti i do dvadesetak osoba. S druge strane hotel pruža veću dozu privatnosti, ali i višu cijenu smještaja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh