logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Registracija e mail adrese

11/08/2012

Na tržištu postoji mnoštvo stranih i domaćih servisa koji nude besplatnu e-mail adresu, bez obzira koji servis odabrali registracija e-mail adrese je svugdje vrlo slična.

Na tržištu postoji mnoštvo stranih i domaćih servisa koji nude besplatnu e-mail adresu, bez obzira koji servis odabrali registracija e-mail adrese je svugdje vrlo slična.

Najpopularniji servis je Gmail koji je ujedno preveden na hrvatski jezik, stoga ćemo vam pokazati primjer registracije na Gmail-u. Dakle, u web preglednik (Internet Explorer, Firefox i sl.) upišite adresu www.gmail.com (ili kliknite na ovaj link). Pred će se pojaviti prozor sa prijavom kliknite na “Prijavite se za Gmail”, nakon čega će se otvoriti novi prozor u kojem se upisuju korisnički podaci, redom upisujte podatke koje vas traži. U gornjem desnom kutu možete odabrati željeni jezik na kojem će vam biti mail. Kod biranja željeno ime za prijavu (login) najbolje je upisati svoje ime i prezime, pripazite da u imenu nema kvačica ( odnosno, hrvatskih dijakritičkih znakova), upisati se mogu samo slova engleske abecede i/ili brojke. Zatim odaberite oblik maila, može se dogoditi da netko to ime već iskoristio, pa pokušavajte dok ne nađete oblik koji je sloboda. Slijedi zaporka, kod upisa zaporke kombinirajte što više znakova kako bi zaporka bila što sigurnija.

Ukoliko se na svom domaćem osobnom računalu možete kliknuti na “Zapamti me na ovom računalu”, ali to nemojte raditi na laptopu, na poslovnom računalu ili negdje na javnom mjestu. Slijedite daljnje upute na stranici i na kraju kliknite na Prihvaćam, i na kaju Izradi moj račun.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh