logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Rok za prijavu poreza na promet nekretnina

18/01/2012

Rok za prijavu porezna na promet nekretnina prema poreznoj ispostavi je 30 dana, a rok za plaćanje poreza je 15 dana od dana ispostave rješenja o plaćanju poreza.

Rok za prijavu porezna na promet nekretnina prema poreznoj ispostavi je 30 dana, a rok za plaćanje poreza je 15 dana od dana ispostave rješenja o plaćanju poreza.

U slučaju nepravovremenog plaćanja poreza, obračunavaju se kamate za svaki dan prekoračenja roka.Porez na promet nekretnina plaća se po stopi od 5 posto. Izuzetak su kupci prve nekretnine, koji rješavaju svoj stambeni problem, oni ne plaćaju porez na promet nekretnina do određene veličine stana, što ovisi o broju članova domaćinstva. Za jednočlano domaćinstvo oslobođenje od poreza je do 50 četvornih metara, za dvočlano do 65, za tročlano do 80, za četveročlano do 90, a za peteročlano do 100 kvadrata. Na razliku se plaća porez.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh