logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ručna prtljaga u avionu: što ponijeti sa sobom

01/08/2014

Saznajte što sve možete staviti u ručnu prtljagu i ponijeti sa sobom u avion.

Svatko tko putuje avionom može sa sobom u avion ponijeti neke stvari u ruksaku (ručnu prtljagu), ali postoje stvari koje nisu dozvoljene jer mogu biti potencijalno opasne za vas i druge putnike u zrakoplovu. Što to ne smijete nositi sa sobom?

Koju ručnu prtljagu ponijeti u avion

U ručnoj prtljazi ne smijete imati vatrena oružja ni bilo kakve oštre predmete. Ne smijete unositi ni tupe predmete koji mogu izazvati ozbiljne ozljede ako se njima udara. Zabranjene su i sve zapaljive tvari, kemijske i otrovne tvari. Tekućine koje nosite sa sobom ne smiju imati kapacitet veći od 100 ml, a njihov ukupan zbroj može biti maksimalno jedna litra. U tekućine se ubrajaju sva pića, ali i gelovi, parfemi, ulja, losioni, pjene, kreme i slično. Od baterija možete ponijeti alkalne, ali ostale ne. Sa sobom u avion možete ponijeti mobitel, tablet, mp3 i mp4 player, elektronske igrice,e-čitač, laptop, prijenosni DVD uređaj, bluetooth uređaj, kameru, električni brijači aparat, knjigu, novine, slušalice za suzbijanje buke, ogrtač i torbicu. Preporučljivo je da u kabinu svakako ponesete sve bitne osobne stvari kao što su novac, dokumenti, ključevi, nakit, lijekovi, medicinska dokumentacija, poslovni papiri i slično. Kod avio kompanije s kojom putujete se informirajte o tome da li postoje neki dodatni predmeti koje ne smijete unositi.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh