logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Savjeti za kupnju mobitela

07/05/2014

Mobilni uređaji postali su dio naše svakodnevice, prije kupovine uređaja razmislite o tome za što vam je sve potreban.

Imate mobitel koji bi željeli zamijeniti novim, a neznate koji uređaj kupiti? Za početak pokušajte razmisliti o tome što vam nedostaje na starom mobitelu , a htjeli bi imati na novom. Ovisno o vašim financijskim mogućnostima razmislite dali želite uzeti mobilni uređaj na bonove ili na pretplatu. Ako uzimate uređaj na bonove morate računati s tim da su cijene znatno veće nego kad se uzima ugovorna obveza, ali kod ugovorne obveze dužni ste plaćati 12 ili 24 mjeseci taj uređaj tj. tarifu koju odaberete.Danas imate mogućnost kupiti mobitele koji su u vrlo dobrom ili izvrsnom stanju preko raznih oglasnika, iako takva kupnja zna biti skuplja, ali ukoliko se ne želite vezati ugovornom obvezom za operatera razmislite i o takvoj kupnji.Provjerite sa svojim dosadašnjim operaterom dali postoji mogućnost zamjene uređaja “staro za novo” kako bi uštedjeli, a ujedno bi se riješili i starog uređaja.

Kako god odabrali vjerojatno nećete požaliti, jer danas postoji veliki izbor dobrih mobilnih uređaja, a ako niste previše zahtjevni i financijski možete dobro proći.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh