logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Savjeti za kupnju pisaćeg pribora

01/08/2014

Pisaći pribor kojeg kupujete neka bude kvalitetan kako bi što duže trajao.Za poklon izaberite nalivpero upečatljivog dizajna i poznatog branda.

Pisaći probor potrošni je materijal kojeg često kupujemo ili mijenjamo. Treba li vam kemijska za svakodnevnu upotrebu, flomasteri za bojanje ili nalivpero za poklon uvijek biramo ono financijski prihvatljivije, no to i nije uvijek dobro riješenje.


Kako ne bi stalno kupovali olovke, kemijske ili flomastere zato jer se brzo istroše ili potrgaju, kupite kvaliteniji pisaći pribor koji ćete moći koristiti duži vremenski period. Iako je za takav pisaći pribor potrebno izdvojiti nešto više novca, na kraju će vam se i isplatiti više nego da često kupujete jeftine kemijske, drvene bojice, flomastere ili nalivpera. Danas je na tržištu velik broj raznih proizvođača pisaćeg pribora koji su kvalitetni, a cijena im je prihvatljiva.


Kupnja ovisi i o tome za što će taj pisaći pribor biti namjenjen, dali će ga koristiti djete u školi, za kućnu upotrebu i zapisivanje recepata ili ćete njime pisati na poslovnim sastancima. Za kućnu upotrebu odaberite srednje kvalitetan pribor, kada kupujete za dijecu neka to budu bojice ili flomasteri koji će trajati duže, ali opet nije bitna kvaliteta. Kada kupujete za poslovnu osobu ili na poklon neku kemijsku olovku ili nalivpero izaberite nešto kvalitetno, poznatog brenda i sa malo višom cijenom kako bi osoba kojoj poklanjate mogla taj pribor što duže koristiti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh