logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Savjeti za kupovinu novog auta

21/11/2011

Kupovina novog automobila velika je investicija. Savjeti za kupovinu novog auta ukazuju na to o čemu morate voditi računa prilikom kupovine automobila.

Kupovina novog automobila velika je investicija. Savjeti za kupovinu novog auta ukazuju na to o čemu morate voditi računa prilikom kupovine automobila.

Prije kupovine automobila točno odredite koju svotu novca planirate izdvojiti i nemojte dozvoliti prodavaču da vas nagovori na dodatne troškove koje niste planirali. Izračunajte koliko novca imate na raspolaganju nakon što odbijete sve troškove (rate kredita, struje, vode i dr. troškova) ukoliko ćete auto kupovati na lizing ili kredit.

Morate imati na umu da je automobil veliki trošak te zahtijeva mnogo ulaganja. Primjerice, uzmite u obzir to da morate trošiti na gorivo, osiguranje, redovita servisiranja, neizbježni su i kvarovi… Oprezno procijenite svoje mogućnosti i odaberite automobil koji ste u stanju kupiti, ali i održavati.

Razmislite je li vam doista potreban novi automobil jer novi automobil najviše izgubi u prvoj godini, pa ako kupujete polovni automobil koji je star godinu dana možete mnogo uštedjeti.

Kada kupujete automobil obiđite mnogo prodajnih mjesta i zahtijevajte od prodavača da vam napravi ponudu za svaki automobil kako biste ju usporedili s konkurencijom.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh