logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Savjeti za pokretanje posla

28/11/2012

Iako je ekonomska situacija u zemlji, a i u svijetu nezahvalna, pokretanje posla je uvijek aktualna tema stoga su uvijek dobrodošli savjeti za pokretanje posla.

Iako je ekonomska situacija u zemlji, a i u svijetu nezahvalna, pokretanje posla je uvijek aktualna tema stoga su uvijek dobrodošli savjeti za pokretanje posla.

Osnovni razlozi za pokretanje posla su motivacija da se hobi proširi u posao ili ako već netko zaposlen smatra da bi njegove vještine i znanje došle više do izražaja kroz vlastiti posao ili se nezaposlena osoba iz potrebe za radnim mjestom odluči za samozapošljavanje. Također, posao se pokreće i kroz ideju za plasman novog proizvoda.

U svakom slučaju obavezno je napraviti istraživanje tržišta kako bi se vidjela potreba za određenom uslugom ili proizvodom te definirala isplativost pokretanja odrežene vrste posla. Bez toga pokretanje posla je igra na sreću.

Sljedeći korak je napraviti poslovni plan koji sadrži financijski, tehnički i kadrovski dio. Upute za izrade poslovnog plana mogu se naći na internetu i ako se uloži dovoljno vremena za izradu detaljnog plana realizacija je gotovo sigurna. Dakle, istraživanje tržišta i izrada poslovnog plana temelji su pripreme za pokretanje posla.

Iako se smatra da su financije najveći problem to obično nije točno. Postoje mnoge institucije i privatni investitori koji su spremni uložiti u kvalitetan plan i potrebe tržišta. Otvaranje firme ili obrta je jednostavan korak preko hitro.hr. Važan element je vrijeme koje je često dio poslovanja koje se ne može predvidjeti naročito ako je potrebno nabaviti određene dozvole.

Pokretanje posla životni je izazov za koji su mnogi rekli, bez obzira bili uspješni ili ne, da je to razdoblje života koje je vrlo dinamično. A zadovoljstvo postignutim uspjehom osjećaj je koji je potrebno doživjeti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh