logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Savjeti za posao i ponašanje na poslu

29/11/2011

Savjeti za posao i ponašanje na poslu uvijek su dobrodošli. Na svakom poslu je vrlo važna komunikacija i ona verbalna i neverbalna.

Savjeti za posao i ponašanje na poslu uvijek su dobrodošli. Na svakom poslu je vrlo važna komunikacija i ona verbalna i neverbalna. Komunicirajte sa svim zaposlenicima i nemojte se ustručavati pitati sve što vas zanima.

Slušajte, pratite i koristite svaku priliku za učenje. Morate imati na umu da nitko ne vjeruje novom zaposleniku i on se tek treba dokazati. Stoga učite o radnoj okolini u kojoj se nalazite, učite o ljudima s kojima radite. Smanjujete mogućnost pogreške koja je vrlo lako moguća, jer vi ste novi, a stariji zaposlenici to jako dobro znaju iskoristiti. Učite iz iskustva grupe u kojoj radite jer ćete takvim ponašanjem puno dobiti.
Ponašajte se pristojno na poslu i u svim službenim situacijama jer se od vas očekuje poštivanje pravila i normi. Iako vašu pristojnost vrlo vjerojatno nitko neće primijetiti jer to se od vas očekuje, ali zato će i najmanju pogrešku svi jako dobro upamtiti.

Deset savjeta kako se ponašati na poslu:
1. Slušajte i promatrajte
2. Pitajte
3. Komunicirajte sa svima
4. Pratite događanja na poslu
5. Ne tražite prijatelje
6. Držite do sebe
7. Izbjegavajte tračeve na/o poslu
8. Priznajte vlastite pogreške
9. Ne podcjenjujte male stvari
10. Ističite se u poslu, ali bez ulizivanja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh