logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Savjeti za uštedu – grijanje na struju ili plin

01/12/2011

Grijanje na struju ili plin može se regulirati i na taj način doprinijeti značajnoj uštedi u domaćinstvu. Savjeti za uštedu mogu se svesti na tri načina.

Grijanje na struju ili plin može se regulirati i na taj način doprinijeti značajnoj uštedi u domaćinstvu. Savjeti za uštedu mogu se svesti na tri načina. I to smanjenjem gubitaka topline iz prostorija, provedbom mjera efikasnog korištenja izvora topline te izborom plinskih naprava s većim stupnjem iskorištenja energije plina. Također, izborom ekonomičnih načina grijanja na struju, odnosno kupnjom radijatora koji manje troše, a dovoljni su za zagrijavanje životnog prostora.

Važno je održavanje stalne temperature prostorije ugradnjom uređaja za regulaciju. Da bi se ugodno osjećali u nekoj prostoriji, potrebno je održavati određenu temperaturu, koja nije ni preniska ni previsoka. Premda osjećaj ugodnosti može varirati od osobe do osobe, postoje prosječne temperature koje se preporučuju za pojedine prostorije:

dnevni boravak 20 °C

kuhinja 18 °C

kupaonica 23 °C

spavaća soba 16°C -

WC 18 °C -

hodnici, predvorja 15°C

priručna radionica 18°C -


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh